« Flyetid.se
En blogg om bröllopsklänningar, aftonklänningar med mera

Att tänka på när det gäller bröllopspresent

brollopspresent

Att bli bjuden på bröllop är roligt men det gör att man börjar fundera på vad man ska ge i bröllopspresent, vad det får kosta och vad ska man själv ha på sig? När det kommer till vad en bröllopspresent "ska kosta" så finns det egentligen inga regler. Mycket handlar om vad du har för relation till de som gifter sig. Det går att få bra tips på bröllopspresenter på nätet med. Om du inte vet vad du ska ge. En del par önskar sig pengar, till bröllopsresan, men det kan kännas lite trist att ge. En del par lägger in i en butik eller flera vad de önskar sig, det är rätt smidigt. För då blir det inga dubletter på köpen som alla gör. 

Vanligt förekommande bröllopspresenter

Pengar är som sagt mycket vanligt att det bes om. Men köp då även en liten sak också, som en blomma eller en symbolisk present. Andra vanliga saker att ge bort är saker till hemmet, som knivar, vaser, porslin, köksmaskiner. Sedan finns det upplevelsepresenter med. Det är faktiskt en bra grej som uppskattas av många. Andra tips på bröllopspresenter är graverade champagneglas, vinglas, skålar och så vidare eller varför inte lyxiga sängkläder?

Det är även bra att höra med brudparet om det är så att de har önskemål eller inte. Så att du har ett hum om vad de behöver. Det blir oftast bättre presenter då, än att du köper något de inte alls har nytta av eller vill ha. 

7 Oct 2019