« Flyetid.se
En blogg om bröllopsklänningar, aftonklänningar med mera

Vart vill ni åka på bröllopsresa?

Bröllopsresan, smekmånaden, det är en resa många funderar på vart den ska gå. Det är inte fel att få komma iväg, bara ni två, på en resa efter alla månader med planering av bröllop. Men vart ska resan gå? Kanske ni redan har ett favoritresmål? Då är det ju rätt lätt. Men om ni inte har det och funderar lite på alternativen så har vi ett par förslag. Fundera först på om ni ska hålla er i Sverige eller om det är utlandet som lockar. Ett bra ställe i Sverige att ha smekmånad på är Hotel Rusthållargården i Arild. Men det är minst lika härligt att åka till ett land med sol och bad. 

Förslag på resmål

Bermuda är en ögrupp i Atlanten med vackra stränder och klarblått vatten. Passar perfekt om ni gillar att dyka

Om ni är sugna på ett annolunda alternativ så finns Irland. Här kan ni bo på slott och uppleva den irländska kulturen.

Maldiverna är en östat i indiska oceanen och består av mer än tusen öar. Hit är perfekt att åka. Här finns det vackra stränder och klarblått vatten. 

Bali är ett bra alternativ. Det är vacker natur men även ett ställe att vara aktiv på då det går att surfa, cykla och göra yoga på stranden.

Bora Bora är en ö som ligger i stilla havet och beskrivs som ett tropiskt paradis. Här hittar ni en massa lyxiga resorter och spa-anläggningar om ni vill ha en riktigt lyxig bröllopsresa.

 

20 Dec 2019