« Flyetid.se
En blogg om bröllopsklänningar, aftonklänningar med mera

Bli rökfri i tid till bröllopet!

Har ni redan börjat planera ert bröllop eller ligger det fortfarande så långt fram i tiden att ni ännu inte har börjat fundera på det? Det spelar inte så stor roll, du vill inte vara den vackra bruden som plötsligt försvinner från mottagningen för att ta ett bloss och du vill inte stinka tobaksrök vare sig under bröllopsvalsen eller bröllopsnatten. Se därför till att du påbörjar din rökavvänjning i god tid så du slipper vara en slav under tobaken när du gifter dig.

Hur lång tid tar det?

Det är väldigt individuellt hur lång tid det tar. Vissa kan klara av det på en dag medan andra behöver flera veckor och ibland till och med månader för att bli helt rökfria. Kanske har du försökt tidigare men misslyckats? Misströsta inte, de allra flesta rökare får återfall 5-6 gånger innan de lyckas helt men de säger alla att det var det bästa de har gjort. 

Tips för att klara av det

Det är inte en enkel sak att sluta helt på egen hand men för att få de allra bästa förutsättningarna så kan du se till att köpa hem ett startpaket från EQCigs som innehåller en elektronisk cigarett och lite tillbehör till den. Med hjälp av denna, och givetvis hjälp och stöttning från dina nära och kära, så kan du på kort tid bryta dina rökvanor. Att röka på en e-cigg känns nästan som att röka på riktigt men den är helt ofarlig och i början använder du nikotin i den för att successivt minska ner det. Till slut har du enbart el-ciggen som stöd när du känner ett extra sug. 

15 Jun 2017