« Flyetid.se
En blogg om bröllopsklänningar, aftonklänningar med mera

Dubbelbröllop

Jag var på ett dubbelbröllop en gång. Jag kände inte brudparen särskilt väl, men var med som dejt åt en kille jag hade börjat träffa lite. Det höll inte för oss, men bröllopet kommer jag aldrig att glömma. Det var ett av de vackraste och mest rörande bröllopen jag någonsin varit på för det var två bästispar som gifte sig. Två bästisar hade funnit och förälskat sig i ett annat par bästisar och de fyra var i stort sett oskiljaktiga. När de skulle gifta sig bestämde de sig för att dela upplevelsen och det som hade kunnat bli ett fiasko blev fantastiskt! Det var så mycket kärlek på alla håll och kanter - mellan väninnorna, vännerna och paren och hela deras familjer. Båda bästispar hade varit bästisar sedan barnsben dessutom så det var liksom som ett enda stort släktkalas på samma gång.

Så mycket kärlek

De två brudarna var sagolikt vackra - med helt fantastiska klänningar - och det kändes aldrig som att det fanns någon konkurrens mellan dem, utan bara kärlek. De ledde varandra uppför altargången där deras män väntade på dem med tårar i ögonen. Sanslöst romantiskt!

Romantiska Skåne

Detta var ett bröllop i Skåne och var annars blir bröllopen så fina? Det är något med Skåne som både förför och berör samtidigt, i min bok är det den bästa platsen för ett lyckat bröllop. Ska jag gifta mig, vilket jag verkligen hoppas att jag ska få göra, så önskar jag mig ett bröllop i Skåne. det finns en perfekt plats där vid namn Flädie Mat & Vingård, som säger här med oss, får ni det perfekta bröllopet. Så skulle det bli bröllop nån gång, så skulle den platsen passa bra.

10 Nov 2017