« Flyetid.se
En blogg om bröllopsklänningar, aftonklänningar med mera

En vagn för alla tillfällen

Vardag som fest; i hemmatrakterna såväl som ute på resa; i stadsmiljö såväl som ute på landsbygden - som förälder vill man ha en barnvagn som fungerar överallt, vad alla tänkbara tillfällen. 

När man går i väntans tider - eller kanske redan har en lite hemma - så kretsar en del av ens tankar kring vilken vagn man ska köpa. Många gånger känns det som att man måste göra avkall på något och valet kan vara väldigt svårt. Barnvagnar kostar ju en hel del också, så man vill inte köpa fel.

Bugaboo - barvagnarnas Rolls Royce

Om man väljer en Bugaboo vagn så slipper man göra avkall på något, för de fungerar i alla miljöer och är så pass snygga att de blir en del av ens högtidsklädsel om man blir bortbjuden på finfest tillsammans med sitt/sina barn. Bugaboo finns i flera modeller och favoriterena är bl.a. Bugaboo Bee och Bugaboo Donkey Duo, beroende på om man har ett eller två små barn.

Bugaboo Bee är den lilla, smidiga barnvagnen med svart bas och färgstark suflett. Den kan man ha ändå från det att barnet föds tills den är flera år gammal för den görs enkelt om från ligg till sittvagn.

Stoprfavoriten bland föräldrar med två småttingar, antingen tvillingar eller två i nära ålder, är Bugaboo Donkey Duo - som även kan göras om till mono med hjälp av bara några klickinställningar. Bugaboo Donkey Duo kommer med två liggdelar, två sittdelar och en massa andra smarta tillbehör.

Kolla in Pyret & Snäckan för mer information om Bugaboo Bee och Bugaboo Donkey Duo - barnvagnarnas Rolls Royce!

26 Jun 2016