« Flyetid.se
En blogg om bröllopsklänningar, aftonklänningar med mera

Finaste bröllopspresenten!

En vän till mig som gifte sig inte alls för länge sedan, fick tillsammans med sin man en riktigt fin bröllopspresent, av sina svärföräldrar. De fick ett hus, på Mallorca! Det ni! Kan säga att jag blev lätt lite avundsjuk. Men jag vet ju även att jag får ju hälsa på när jag vill. Undra vad Mallorcafastigheter kostar idag. Jag skulle gärna med ha ett eget hus där på denna ö. Älskar ju Mallorca och har varit där många gånge på semester.

Åka till Mallorca

Det går att åka till Mallorca året om, men det är inte jättevarmt under vintern. Men till våren, sommaren tänkte jag att jag ska besöka min kompis och hennes man. De ska inte bo där heltid, ännu, utan bara halvtid. Kanske man själv skulle kolla in Mallorcafastigheter när man är där? Dock tror jag at man måste gå via en mäklare. Visst kan man säkert kolla på egen hand, på nätet och där nere, men när det kommer till att köpa, så är det nog en massa regler man måste hålla koll på. Tror inte det är lika enkelt att köpa där som det är att köpa hemma i Sverige. Fast vet inte, har inte köpt hus alls, någonsin.

Vill ha sommar nu!

Vill att sommaren ska komma så jag kan åka ner till Mallorca. Jag vill njuta av sol, bad och god mat och sällskapet av min vän och hennes man så klart. Så får hoppas det går fort tills sommaren är här igen!

24 Dec 2017