« Flyetid.se
En blogg om bröllopsklänningar, aftonklänningar med mera

Fönster mot framtiden

Att gifta sig är ett av de största besluten man fattar i livet. Man hänger sig åt en annan människa och lovar att dela dennes liv till livets slut. Det är romantiskt och vackert och... ibland skrämmande. Inför bröllopet är det mycket planering och pyssel för att få till bröllopsdagen precis så som man har drömt om den. För vissa är detta viktigare än andra såklart, men de allra flesta tycker att bröllopsdagen ska vara riktigt minnesvärd.

Det är förstås inte förrän efter bröllopet som verkligheten tar vid; det nya livet som gift. Många, åtminstone de lite traditionellt lagde typerna, gör upp en plan innan de gifter sig. Kanske följer ett husköp efter bröllopet? Det är inte ovanligt. Sedan kommer barnen snart. Det är en tid i livet med massor av utmaningar och förändringar, men när man en dag tittar tillbaka så var det just den här tiden som många gånger var den mest fantastiska i livet.

De praktiska detaljerna är viktiga

Om du befinner dig i detta skede och gör dig redo för husköp så var nog med att kolla energiförbrukningen innan nu bestämmer er för köp. Saker som dragiga fönster är stora energitjuvar och behöver ni byta fönster snart inpå husköpet så ta med det i era beräkningar, för det är definitivt lite av en investering. Energisnåla, underhållsfria fönster sparar inte bara energi, de kräver heller inget underhåll. Att hålla på med underhåll av fönster är sällan prioriterat, så det är väldigt skönt om de underhåller sig själva.

Jag gled in på ett litet sidospår här, men de praktiska detaljerna är viktigare än man tror. Särskilt när man är nygift och förälskad.

25 Oct 2016