« Flyetid.se
En blogg om bröllopsklänningar, aftonklänningar med mera

Njut av sköna behandlingar före bröllopet

Bröllopet ska vara en av de viktigaste dagarna i livet. Dock föregår det ofta av ett år med stress och planering. Därför är det inte fel att dagarna innan det är dags att säga ja i kyrkan att ägna sig åt hudvård Stockholm, kanske få lite manikyr, pedikyr och en massage. Det gör att du blir avslappnad samt att du kommer att känna dig vackrare inför dagen med stort D. Det finns många hudvårdssalonger i Stockholm att välja på. Ta gärna en som gör flera olika sorters behandlingar. Så att du kan njuta av flera på en och samma gång.

Njuta tillsammans

Om ni ska åka på bröllopsresa efter, så kan även det gå i samma anda. Det är inte fel att åka till ett ställe som har ett spa, eller andra härliga behandlingar. Det finns ju både i Sverige och utomlands. Det brukar finnas härliga parbehandlingar, som man kan göra tillsammans. Så fundera på vad ni vill ha och vart ni ska åka.

Njuta i vardagen

Glöm inte att under vardagen som gift att ibland njuta. Åka på spa, eller gå på hudvård Stockholm även då. Det finns många sätt att sätta en guldkant på sin vardag. Det gäller bara att sätta undan tid och kanske pengar med för att kunna göra det. Se gärna till att ni även gör detta i vardagen tillsammans. Det stärker er som ett par och gör er mer sammanhållna och det är ju inte fel!

28 Jul 2018